Return Policy

Restitutiebeleid voor DaLouNa

Laatst bijgewerkt: 23-07-2023

Wij streven ernaar om hoogwaardige producten en tevredenheid aan onze klanten te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop bij DaLouNa, bieden wij een restitutiebeleid aan voor ongeopende producten in hun originele verpakking. Hieronder vindt u onze restitutievoorwaarden en -richtlijnen:

  1. Terugzendvoorwaarden

a. Ongeopende producten: U heeft het recht om ongeopende producten binnen 30 dagen na aankoop terug te sturen voor een restitutie. Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking zijn en in verkoopbare staat verkeren.

b. Beschadigde of geopende verpakking: Als de verpakking van het product is geopend of beschadigd, kunnen we geen volledige restitutie garanderen. We kunnen in dat geval het product beoordelen en u mogelijk een gedeeltelijke restitutie of een tegoedbon aanbieden, afhankelijk van de staat van het geretourneerde product.

  1. Terugzendproces

a. Neem contact op: Voordat u een product terugstuurt, neemt u contact op met onze klantenservice via [contactgegevens]. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het retourneren en alle benodigde instructies verstrekken.

b. Verzendkosten: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen met onze klantenservice.

c. Verpakking: Zorg ervoor dat het product stevig is verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

  1. Restitutieverwerking

a. Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we uw restitutie verwerken. De terugbetaling zal worden gedaan op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.

b. Tijd van verwerking: Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de restitutie op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw betaalmethode en de verwerkingsperiode van uw bank of betalingsprovider.

  1. Uitzonderingen

a. Aankopen buiten de 30-daagse termijn: We kunnen geen restituties verwerken voor producten die buiten de 30-daagse termijn worden geretourneerd.

b. Speciale aanbiedingen: Restituties zijn niet van toepassing op producten die zijn gekocht als onderdeel van een speciale aanbieding, tenzij anders vermeld.

c. Verzending: De kosten voor verzending worden niet terugbetaald, tenzij het product defect of beschadigd is aangekomen.

  1. Klantenservice

Als u vragen heeft over ons restitutiebeleid of hulp nodig heeft bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [contactgegevens]. Wij staan voor u klaar om u te assisteren.

Shopping Cart

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

Scroll to Top